Film izle! Full hd kalite seçeneklerinde ücretsiz olarak Türkçe dublajlı ve altyazılı filmleri sansürsüz izleyin.

29 Eylül 2017 Cuma

Hayalet Hikayesi İzle Türkçe Dublaj (2016)

Personal Shopper - Hayalet Hikayesi 2016 yapımı olan filmin konusunda ise; Hayatını Paris'te ünlü modacı Kyra'nın kişisel alışveriş danışmanlığını yaparak sürdüren...

Maureen'in bu şehirde kalması için geçerli bir sebebi vardır: ikiz kardeşi Lewis'le birbirlerine verdikleri söz... İçlerinden kim önce ölürse diğerine gittiği yerden bir işaret gönderecektir. Lewis burada kalp krizinden ölmüştür ve aynı genetik rahatsızlığa sahip Maureen de bu işareti beklemektedir. Günün birinde kim olduğunu bilmediği birinden almaya başladığı mesajlar, giderek rahatsız edici bir hal almaya başlayacaktır.

2015 Fransa yapımı dram, gerilim ve korku türündeki filmin yönetmenliğini ve senaristliğini Olivier Assayas'ın üstlenmiştir. Hayalet Hikayesi filminin başrollerinse ise Kristen Stewart, Nora Von Waldstätten, Sigrid Bouaziz, Lars Eidinger ve Ty Olwin yer almıştır. Uluslararası eleştirmenlerin bölücü tepkilerine rağmen, filmin ilk prömiyeri izleyici tarafından iyi karşılandı. Olivier Assayas nihayet 'Resmi Yarışma' jürisi tarafından 'En İyi Yönetmen' ödülünü kazandı. Film ülkemizde ilk kez 36. İstanbul Film Festivali kapsamında "Galalar" bölümünde gösterildi. Ayrıca film IMDb üzerinden 16 bin küsür oy arasından 6.2 puan almıştır. Türkiye'nin en özel gerilim filmleri ve korku filmleri sitesinden sansürsüz ve full hd Hayalet Hikayesi Türkçe Dublajlı İzleyebilirsiniz. Son çıkan gerilim - korku filmleri izlemek için sitemizi sık sık ziyaret etmeyi unutmayın. Tüm Hayalet Hikayesi İzleyeceklere iyi seyirler dileriz. Yorum yapmayı unutmayınız..

Hayalet Hikayesi filmini izle; http://www.cinfilmleri.com/2017/09/22/hayalet-hikayesi-izle-turkce-dublaj-2016/

Hayalet Hikayesi
Hayalet Hikayesi İzle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder