Film izle! Full hd kalite seçeneklerinde ücretsiz olarak Türkçe dublajlı ve altyazılı filmleri sansürsüz izleyin.

1 Ağustos 2017 Salı

Rec 2 İzle Altyazılı HD Sansürsüz (2010)

Ölüm Çığlığı 2 - Rec 2 2010 İspanya yapımı filmin konusu; İnsanları saldırgan birer zombi haline getiren salgın hastalığın görüldüğü apartman karantinaya alınmıştır. 

Sağlık memurları ve SWAT ekibi sonunda apartmana girer ve teçhizatlarını yerleştirmeye başlar. Bu sırada kameraman onların ne yaptığını kaydetmektedir. Apartmana giren ekip ilk başta durumu kontrol altına almış gibi görünmektedir. Ancak bu durum kısa süre sonra değişir..Rec 2 İzleyeceklerin bilgisine; Rec Serisi nin ikinci filminin yönetmen koltuğunda Jaume Balagueró ve Paco Plaza oturmaktadır. Filmin oyuncu kadrosunda ise Manuela Velasco ,  Ferran Terraza ,  Pep Molina ,  David Vert ve  Carlos Olalla yer almaktadır.

Korku Filmleri sitemizden sansürsüz Rec 2 Türkçe Altyazılı İzleyebilirsiniz. Tek part veya partlı1080p720p veya 480p kalitesinde Ölüm Çığlığı 2 full hd izleyebilirsiniz. Son çıkan Yabancı Korku Filmlerini, Zombi Filmleri ve Virüs Filmleri kaçırmamak için sitemizi tekrar ziyaret etmeyi unutmayınız. Film izleme zevkini ve kalitesini arttırmak için lütfen film hakkında yorum yapınız. Ölüm Çığlığı 2 İzleyicilerine iyi seyirler dileriz..

Filmi izle; http://www.cinfilmleri.com/2017/05/01/rec-2-izle-altyazili-hd-sansursuz-2010/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder