Film izle! Full hd kalite seçeneklerinde ücretsiz olarak Türkçe dublajlı ve altyazılı filmleri sansürsüz izleyin.

5 Ağustos 2017 Cumartesi

Nekromantik İzle 1987 Sansürsüz

Nekromantik 1987 yapımı filmin konusu; Kazalardan sonra kaza mahalini temizleyen JSA adlı bir şirkette işçi olarak çalışan bir genç adamın ölüler ve ölü iç organları ile ilgili saplantılı bir bağı vardır. 

Kaza yerlerinde buldukları cesetlerin ufak tefek parçalarını çaktırmadan eve getiren adamın en az kendisi kadar sapık bir de kız arkadaşı vardır. Bir gün bir çayırlıkta çürümüş bir ceset bulunur ve adamımız cesedi çaktırmadan komple yürüterek işleri büyütmeye karar verir. Cesedi eve getiren adam sevgilisinin takdiri ve sevinç gösterileri ile karşılanır. Cesetle üçlü sevişme yapan ve bundan büyük keyif alan sevgililerin arası, adamın işten kovulması ile açılır. Artık eve ölü arkadaş getiremeyecektir. Bu duruma bir hayli bozulan kız arkadaşı, adamı cesetle aldatır ve cesetle birlikte evi terk eder! Bundan sonra bunalım dolu günler adamı beklemektedir.  Nekromantik filmini lütfen aile ortamında ve +18 yaşından küçüklere izlettirmeyiniz. Filmde oldukca fazla şiddet ve cinsel içerikli sahneler bulunmaktadır. Film bu yüzden yasaklanmış filmler kategorisinde yer almaktadır. 1987 yapımı yasaklı kategorisindeki bu filmin yönetmenliğini Jörg Buttgereit üstlenmiştir. Filmin oyuncu kadrosunda Beatrice Manowski , Jörg Buttgereit , Daktari Lorenz , Clemens Schwender ve Henri Boeck yer almaktadır.

Yasaklı filmler sitemizden sansürsüz Nekromantik İzleyebilirsiniz Türkçe altyazılıNekromantik 1987 full hd izlemek için için 1080p, 720p veya 480p modundan kesintisiz filmi izleyebilirsiniz. Film piyasasındaki tüm yasaklanmış filmlerve İşkence Filmleri izlemek için sitemizi sık sık ziyaret ediniz. Tüm Nekromantik İzleyeceklere iyi seyirler dileriz. Film hakkında yorum yaparak görüş ve düşüncelerinizi belirtmeyi unutmayınız.

Filmi izle; http://www.cinfilmleri.com/2017/08/04/nekromantik-izle-1987-sansursuz/

Nekromantik
Nekromantik İzle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder