Film izle! Full hd kalite seçeneklerinde ücretsiz olarak Türkçe dublajlı ve altyazılı filmleri sansürsüz izleyin.

4 Ağustos 2017 Cuma

Cannibal Holocaust İzle Yamyam İşkencesi HD (Sansürsüz)

Cannibal Holocaust - Yamyam İşkencesi 1980 yapımı yasaklı filmin konusu; Güney Amerika’ya çekime gittikten sonra kaybolan bir film ekibinin araştırılmasını konu ediniyor. 

Olayı araştıran profesör, film ekibinin çevrede yaşayan yerlilerin keyfini kaçırdığını ve bunun karşılığında onların yamyam yüzleriyle karşılaştıklarını öğreniyor. Üstelik bu bilgiyi geride kalan video kasetlerden almak zorunda kalıyor! Cannibal Holocaust İzleyeceklerin bilgisine; "En iyi efekt gerçek olanıdır" sözünden yola çıkılarak çekilen belgesel türüne yaklaşan bir filmdir. Aile ortamında izlememiz gereken bir filmlerdendir. İçerdiği şiddet görüntülerinden dolayı 18 ülkede yasaklanmış filmler arasında geçmektedir. İlginç bir ayrıntı olarak, yönetmenin filmin İtalya prömiyerinden sonra tutuklandığını ve ancak oyunculara zarar vermediğini ispat ettikten sonra salındığını ekleyelim. Filmin yönetmenliğini ise Ruggero Deodato üstlenmektedir. Filmi oyuncu kadrosunda ise Ruggero Deodato , Robert Kerman , Francesca Ciardi , Luca Barbareschi ve Perry Pirkanen yer almaktadır.

Korku Filmleri sitemizden sansürsüz Cannibal Holocaust Türkçe Altyazılı İzleyebilirsiniz. Tek part veya partlı1080p720p veya 480p kalitesinde Yamyam İşkencesi full hd izleyebilirsiniz. Son çıkan Yasaklı Filmlerİşkence Filmleri ve Yabancı Korku Filmlerini kaçırmamak için sitemizi tekrar ziyaret etmeyi unutmayınız. Film izleme zevkini ve kalitesini arttırmak için lütfen film hakkında yorum yapınız. Yamyam İşkencesi İzleyicilerine iyi seyirler dileriz..

Filmi izle; https://www.cinfilmleri2.com

Yamyam İşkencesi İzle
Cannibal Holocaust İzle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder