Film izle! Full hd kalite seçeneklerinde ücretsiz olarak Türkçe dublajlı ve altyazılı filmleri sansürsüz izleyin.

27 Temmuz 2017 Perşembe

Belko Deneyi İzle Türkçe Altyazılı HD (2016)

Belko Deneyi — The Belko Experiment 2016 ABD yapımı olan filmin konusunda ise; Sosyal deney kapsamında 80 Amerikalı ofis çalışanı Bogota, Kolombiya'daki yüksek katlı şirket ofisine hapsedilir. 

Çıkış yolları olmayan şirket çalışanları şirketin interkom sisteminden gelen bilinmeyen bir ses ile sarsılır. Bu ses onlara buradan çıkmak için ya öleceklerini ya da öldüreceklerini belirten bir sestir. Ofis ortamı artık bir hayatta kalma savaşına tanıklık edecektir...
Belko Deneyi İzleyeceklerin bilgisine; Yönetmen koltuğuna Wolf Creek'in yönetmenlerinden Greg McLean'i oturtan aksiyon-gerilim filminin senaryosu ise Galaksinin Koruyucuları serisinin yönetmeni James Gunn'ın elinden çıkma. Orion Pictures ve BH Tilt ortak yapımı filmin kadrosunda ise John Gallagher Jr., Melonie Diaz, John C. McGinley, Tony Goldwyn, David Dastmalchian gibi isimler yer alıyor.
Korku Filmleri sitemizden sansürsüz Belko Deneyi Türkçe Altyazılı İzleyebilirsiniz. Tek part veya partlı1080p720p veya 480p kalitesinde The Belko Experiment full hd izleyebilirsiniz. Son çıkan Yabancı Korku Filmlerini kaçırmamak için sitemizi tekrar ziyaret etmeyi unutmayınız. Film izleme zevkini ve kalitesini arttırmak için lütfen film hakkında yorum yapınız. The Belko Experiment İzleyicilerine iyi seyirler dileriz..

Filmi izle; http://www.cinfilmleri.com/2017/06/16/belko-deneyi-izle-turkce-altyazili-hd-2016/

Belko Deneyi 2016
Belko Deneyi İzle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder