Film izle! Full hd kalite seçeneklerinde ücretsiz olarak Türkçe dublajlı ve altyazılı filmleri sansürsüz izleyin.

27 Temmuz 2017 Perşembe

Anamorf İzle Full HD Sansürsüz (2007)

Anamorf 2007 yapımı olan filmin konusunda ise; New York Polis Departmanı dedektifi Stan Aubray, bir seri katilin işlediği cinayetleri araştırır. 

Kendini bir sanatçı gibi gören ve cinayetlerini bir resim tekniği olan anamorfoza dayandıran katil, ancak bir bakış açısından cinayeti çözüme ulaştırmak için ipucu bırakır. İncelikle işlenen cinayetler için dedektif ayrıntılı araştırmalara girer ve araştırma çoğaldıkça kendi de cinayetlere bulaşır. Anamorf İzleyeceklerin bilgisine;  Bağımsız bir psikolojik gerilim filmi olan Anamorph, 2007 yılında ilk dünya promiyerini gerçekleştirmiş ve festivallerde filmin gösterimine devam edilmiştir. Film içerdiği kan ve şiddet görüntülerinden dolayı yasaklanmış filmler kategorisinde yer almaktadır. Filmin başrolerinde Don Harvey, Scott Speedman ve Willem Dafoe yer almaktadır. Filmin yönetmenliğini ise Henry Miller üstlenmiştir.
Korku Filmleri sitemizden sansürsüz Anamorf Türkçe Dublaj İzleyebilirsiniz. Tek part veya partlı1080p720p veya 480p kalitesinde Anamorf full hd izleyebilirsiniz. Son çıkan Yasaklı Filmler ve Yabancı Korku Filmlerini kaçırmamak için sitemizi tekrar ziyaret etmeyi unutmayınız. Film izleme zevkini ve kalitesini arttırmak için lütfen film hakkında yorum yapınız. Anamorf İzleyicilerine iyi seyirler dileriz..

Filmi izle; https://www.cinfilmleri2.com

Anamorf
Anamorf İzle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder