Film izle! Full hd kalite seçeneklerinde ücretsiz olarak Türkçe dublajlı ve altyazılı filmleri sansürsüz izleyin.

25 Nisan 2018 Çarşamba

Ölüm Odası Türkçe Dublaj İzle (2017)

The Vault - Ölüm odası 2017 yapımı Filmi, Türkçe Dublaj ve Full Hd İzleyecekler için konusu; Leah, Michael, Kramer ve Cyrus’un oluşturduğu bir grup, eski ve köklü bir bankanın sıradan bir şubesini soymaya karar verir.

Polisi ve diğer kuvvetleri meşgul etmek için büyük bir yangın ile dikkati başka bir noktaya çeker, usta işi bir planla şubedekileri rehin alırlar. Banka müdürü, gişe görevlileri, şubenin yeni müdür yardımcısı Ed Maas'ı ve güvenlik görevlisi James’i rehin olarak bir köşede tutan ekip, banka kasasındaki paraların çok az olduğunu fark edince telaşa kapılır. Zira grup bu soygunu küçük kardeş Michael’i kurtarmak için yapmaktadır ve bu para yetersizdir. Bu arada müdür yardımcısı Ed Maas, onlara bankanın asıl büyük kasasının bodrumda olduğunu ve nasıl ulaşacaklarını anlatır, tek isteği ise kimseye zarar verilmemesidir. Soyguncular büyük kasayı bulur ve açmak için uğraşmaya başlar. Kaçışları için hazırlıklara da başlayan ekip bir süre sonra akıllarına bile gelmeyecek bir kaosun içinde bulur kendilerini. Bankanın geçmişi oldukça karanlık bir olayla hatırlanmaktadır ve bilinmedik bir ihbarla kapıya gelen polisler işi iyice içinden çıkılmaz bir hale dönüştürür. Bu esrarengiz sır nedir, bankanın içinde dolaşmaya başlayan gizemli kişilerin isteği ne olabilir ve hayatta kalmak mümkün müdür?

Ölüm Odası Türkçe Dublaj İzle ve The Vault Türkçe Dublaj İzle filmi, bir aksiyon ve suç filmi gibi başlasada bir süre sonra gerilim ve korku tavan yapacaktır. Ölüm Odası İzle filminin yönetmeni Dan Bush, hem rehineler hem de soyguncuları neredeyse aynı kefede tartmayı tercih etmiş, hatta hikayenin kötülerini biraz daha ön plana çıkartarak onların hayatta kalma çabalarıyla seyircisinin ilgisini hedeflemiş. Farklı konulu bir Film İzlemek isteyenler için The Vault İzle filmi gerçekten keyifle seyredilebilecek bir filmdir. Başrollerinde James Franco, Scott Haze ve Taryn Manning yer aldığı film, 5 milyon dolarlık bütçe ile çekilmiştir. Amerika'da 1 Eylül 2017'de vizyona giren Ölüm Odası Full Hd İzle, kadrosunda James Franco'yu görünce fragmana ve konuya bakma gereği bile duymadan, bodoslama izlemeye giriştiğim bir film oldu. Öyle ki, afişi görünce sıradan bir soygun filmi olduğunu düşünmüştüm. Filmin ilk yarısı tam da öyleydi, bir soygun filminin bir anda nasıl gerilim/korku filmine dönüşebileceğini ise ikinci yarıda fark edebildim. Ne bir başyapıt, ne de bir tv filmi basitliğinde. Film izleyiciyi gerecek ögelerin bir çoğuna sahip, fakat en büyük gerilimi ülkemizde vizyona gireceğini görünce yaşadım. Gerilimi net olarak hissedebilmek adına, bir de sinemada şans vermek gerek... Tüm The Vault Full Hd İzle ve tek parça halinde seyredeceklere iyi seyirler dileriz.

Ölüm odası filmi Türkçe dublajlı seyretmek için; http://www.cinfilmleri.com/2018/04/14/olum-odasi-turkce-dublaj-izle-2017/

Korku filmlerikorku filmi izlegerilim filmlerisuç filmleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder